Vanlige spørsmål og svar

Hvordan går jeg frem for å bli vertinne for et dildoparty?
Send en interessemelding til oss raskt og enkelt gjennom å fylle ut vårt bookingskjema. Klikk her…

Forplikter jeg meg til å ha et party når jeg sender en interessemelding?
Å sende en interessemelding gjennom vårt bookingskjema er ikke bindende på noe måte, du melder kun din interesse. Vi kontakter deg på telefon eller epost for nærmere avtale.

Hva skjer når jeg har sendt en interessemelding til MerLykke?
En av våre trivelige og kunnskapsrike selgere vil kontakte deg innen 24 timer for ytterligere informasjon og bekreftelse av bookingen.

Koster det noe å ha et erotisk homeparty?
Et vanlig dildoparty koster normalt ingenting. Når våre selgere ansees som underholdningen i for eksempel utdrikkingslag, bursdagfest, eller der gjestene ikke er informert om at vi kommer vil en avgift tilkomme.

Får jeg en vertinnegave når jeg velger å holde et dildoparty?
Alle som velger å være vertinne hos MerLykke AS får en vertinnegave. Gavens verdi baseres på kveldens salgssum.

Hvem kan handle på et dildoparty?
Alle deltakere på partyet må være over 18 år, og kan da handle av våre selgere.

Hvor lang tid tar et dildoparty?
Normalt tar et homeparty ca 2-3 timer, dette avhenger av antallet gjester på partyet, og hvor mange spørsmål som kommer opp.

Hva slags produkter har selgeren med på et dildoparty?
Våre selgere har et bredt og variert sortiment av kvalitets produkter med for fremvisning. Dette består av alt i fra dildoer, klitorisvibratorer, massasjeoljer og glidemiddel og mye annet innenfor intimprodukter, velvære, undertøy og sexleketøy. Klikk her for å se vårt sortiment…

Hvordan bestiller og betaler jeg på partyet?
Bestillingen gjøres sammen med selgeren i enerom der selgeren går igjennom våre kjøpsvilkår. Du får mulighet til å stille spørsmål om produktene og får personlig hjelp og råd til å velge rett produkt for deg. Varene betales til vertinnen ved en senere anledning. Vertinnen betaler hele salgssummen til MerLykke AS som da sender varene til vertinnen, om ikke annet er avtalt.

Får de andre gjestene eller vertinnen vite hva de andre har bestilt?
Alle våre selgere og medarbeidere har taushetsplikt, alle varer pakkes i diskret og lukket emballasje. Vi har heller ikke logo på våre kartonger, så alle forsendelser er anonyme.

Hvor lang er leveringstiden?
Etter mottatt betaling pakkes og sendes bestillingen normalt innen 2-5 arbeidsdager.

Har jeg noen angrerett?
Som kunde hos oss har du 14 dager angrerett på ditt kjøp, for at angreretten skal gjelde må du kontakte oss senest 14 dager etter du har mottatt din bestilling. I følge forbrukerloven har du ingen angrerett på kjøp under 300 kr.